Stimularea detoxifierii - primul pas in cura de slabire

Cura slabire. Kilogramele devin o problema odata cu inaintarea in varsta

pierderea în greutate neintenționată în seniori

Luni, 09 martieUltimul update Luni, 09 martieDiverse Suntem la început de primăvară și a venit momentul să ne gândim serios la un plan eficient pentru a cura slabire detoxifia organismul și, de ce nu, chiar pentru a scăpa acele câteva kilograme în plus, acumulate în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum cele mai bune și eficiente diete sunt cele recomandate de medicii nutriționiști, astăzi vorbim despre sfaturile specialistului în nutriție Mihaela Bilic cu privire la regimul de slăbit.

nu pot pierde grăsimea de burtă indiferent de ce

Deși nu este adepta regimurilor de slăbit stricte, susținând că doar printr-un stil de viață echilibrat fără restricții, dar cu moderație poți avea silueta pe care ți-o dorești, Mihaela Bilic a explicat, într-o postare pe rețelele de socializare cum ar trebui să ne hrănim pentru a slăbi, pentru a ne detoxifia organismul și pentru a ne schimba metabolismul.

Potrivit specialistului, dacă vrem să scăpăm de kilogramele nedorite nu trebuie să ne înfometăm, ci doar să ne hrănim cât mai corect.

Stimularea detoxifierii - primul pas in cura de slabire– inspateleblocului.ro

Iată principiile de bază ale dietei ideale care, conform cura slabire medicului, funcționează garantat. Nu contează cât de mare e porția de pește.

scoateți carnea de vită la sol

Nu contează greutatea de plecare, vârsta sau sexul, e general-valabil. În vârstă de 48 de ani, Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați psihonutriționiști din România.

cum pierdem în greutate acasă

Citește și