Cum a slăbit Feli Donose 30 de kilograme în 6 luni. Mărturisiri incredibile | VIDEO

Feli slabit, Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în 6 luni

Conținutul

  Pe atunci, artista avea multe kilograme în plus. A ținut diete, feli slabit fără succes.

  Google Plus Da, vedeți bine, așa arată Feli Donose 31 de ani acum, transformată radical după ce, îna decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului. Superba solistă ne-a spus cum mai arată meniul ei, dar și care este alimentul pe care se bazează cel mai mult.

  A decis apoi să urce pe masa de operație și să își micșoreze stomacul. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină feli slabit şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste', povesteşte Feli, care subliniază că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară.

  feli slabit

  Ea a decis apoi să urce pe masa de operație și să își micșoreze stomacul. La 6 luni de la intervenţia chirurgicală la stomac, ea a simțit nevoia să povestească despre viaţa şi rigorile de după.

  feli slabit

  Din perspectiva istoriei sale, Feli îndrăznește să sfătuiască fetele preocupate de kilograme să nu aleagă dietele rapide și nici soluțiile extreme de slăbit fără să se documenteze foarte bine înainte sau să discute cu medicii despre asta.

  Feli a ales nașii de botez pentru fetița ei Chiar dacă încă nu știe când va avea loc botezul fetiței sale, Feli a dezvăluit cine sunt nașii micuței Nora Luna.

  feli slabit

  Se pare că cea care o va creștina pe Nora Luna este o prietenă de-ale artistei din copilărie. Va fi prietena mea din copilărie, Ica, Icuţa. Dar încă nu ştiu când va fi botezul.