Electric Full Body Slimming Massager DRY - White

Slimming ems

Conținutul

  Puteți arde de grăsime, intarirea muschilor si forma corpului cu ușurință oricând, oriunde datorita design subțire și ușor.

  cum de a îndepărta pieptul și burta

  Fac exercitii de 25 de minute cu aparatul de fitness este egal cu funcționare de metri, face rola de exercitii slimming ems sau de înot pentru o jumătate de oră. Două Usor de Utilizat - buton funcționare cu 6 moduri, 10 de tipuri de diferite de intensitate. Puteți regla intensitatea în funcție de propriile nevoi.

  slabim cu dieta disociata

  Patru Insista cu privire la Utilizarea - pentru corpul de formare musculare. Acest muschi de toner poate ajuta la ton, strângeți și de a consolida muschii corpului, puteți obține o cifră mai bine după consecutive utilizarea acestui produs pentru aproximativ 2 luni Caracteristici: - Tehnologia EMS: EMS este o tehnologie care folosește semnale electrice pentru a stimula în mod direct și de a exercita muschii.

  Aspectul mini şi elegant, convenabil pentru a transporta, uşor de utilizat. Eficientă cu ultrasunete faciale şi corporale infrumusetare masaj.

  Slimming ems musculare de formare în birou, dormitor, sau orice loc doriți. Nu doar în sala de gimnastică.

  pierde greutatea drastică în două săptămâni

  Apoi să meargă din nou. Atenție: 1. Nu este potrivit pentru oamenii al căror corp are Dispozitiv Medical Sida, cum ar fi pacemaker cardiac etc.

  Arde de grăsime şi strângeţi pielea cu nici un rebounce. Restabilirea elasticităţii şi activ celulele mai bine. Reglarea secreţiei interne şi accelera consumatoare de grăsime, realiza visele de organismul slabit.

  Epilepsie sau convulsii bolnavul nu-l folosesc. Persoana care tocmai a terminat o operație chirurgicală nu-l folosesc.

  Nu utilizați atunci când de conducere sau de operare a mașinii. Ambalare și appearancestor poate avea unele diferențe. Dimensiune plus sau minus 3 cm de eroare Dar noi va garantam calitatea produsului.

  meniu dieta gabriela cristea

  Fiecare lot de produs de culoare și apperancestor poate avea o diferență care este inclusiv de la calculator care arată diferența de culoare Ne exprimam speranta clientul nostru nu va mintea de produs e mica diferenta Daca este nevoie de mai mult ajutor nu ezitați să știm.

  Multumesc mult Danny Revizuire Produs Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Ultrasunetele au doua functii principale: Acestea pot schimba capacitatea si miscarea fiecarei celule cu o functie precisa de masaj. Poate stimula si ajusta citomembrana si cresterea permeabilitatea epidermei. Efectul acesteia asupra pielii pot creste temperature cu 0. Ultrasunetele de asemenea ajuta la descompunerea deseurilor din jurul grasimilor si larepararea vaselor limfatice si capilare cu pierderea in greutate.