Contract GDPR

Contact DMCA

Drepturile de utilizare a imaginilor de pe site-ul nostru aparțin deținătorilor de drepturi. Acest site web nu pretinde proprietatea asupra niciunui fișier media afișat pe acest site, cu excepția cazului în care se prevede altfel. Acest site web nu intenționează sau încearcă să ofenseze sau să încalce drepturile de autor sau proprietatea intelectuală a oricărei entități.

Unele imagini utilizate pe acest site sunt preluate de pe web și se crede că aparțin domeniului public. În plus, din câte știm, toate conținuturile, imaginile, fotografiile etc., dacă există, sunt utilizate în conformitate cu Doctrina utilizării corecte (Copyright Act din 1976, 17 U.S.C. § 107.)

Dacă imaginile postate aici încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați și vom fi fericiți să eliminăm imaginile jignitoare imediat după primirea dovezii valabile a încălcării drepturilor de autor.

***

Contact DPO

Dacă, din orice motiv, nu considerați utile contractele noastre GDPR sau dacă aveți întrebări cu privire la fluxurile de confidențialitate de pe site-ul nostru, puteți contacta direct DPO (responsabil cu protecția datelor) completând formularul de pe pagina de contact.

Rețineți că contactarea unui RPD ar trebui să fie doar o ultimă soluție, deoarece RPD este un ofițer în afara companiei noastre.

***

Rectificarea datelor

Dacă observați că am stocat informații incorecte despre dvs., completați formularul din secțiunea de contact sau trimiteți-ne un e-mail la: contact [@] inspateleblocului.ro și ajutați-ne să corectăm datele.

***

Solicitați datele

Dacă doriți să știți ce date am păstrat despre Dvs., completați formularul din secțiunea Contact sau trimiteți-ne un e-mail la: contact [@] inspateleblocului.ro și vă vom trimite toate detaliile prin e-mail.

***

Ștergeți datele

Dacă ați creat un cont privat pe una dintre aplicațiile noastre web și doriți să ștergeți datele din baza noastră de date, vă rugăm să completați formularul din secțiunea Contact sau să ne trimiteți un e-mail la: contact [@] inspateleblocului.ro.

***

Vă mulțumim anticipat pentru colaborare!