Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea site-ului nostru web și a aplicațiilor software online.

INTRODUCERE
Aceste Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului nostru de către potențiali vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați condițiile de utilizare descrise mai jos.

DREPTURI PENTRU CONȚINUTUL SITULUI
Compania noastră nu va transfera dreptul de proprietate asupra aplicațiilor software.
Compania noastră deține drepturi complete și complete asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu puteți redistribui, vinde, decompila, dezasambla software-ul într-o formă care este perceptibilă pentru oameni.
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea companiei noastre, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și / sau structura site-ului în orice moment și fără notificare prealabilă.
Întregul conținut al site-ului nostru este protejat de legea drepturilor de autor, toate drepturile rezervate. Toate drepturile privind paginile, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de compania noastră. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea de lucrări derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop, fără confirmarea scrisă a companiei noastre.

DECLARAȚIE DE RESPONSABILITATE
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliu a activităților, produselor și serviciilor companiei noastre. Compania noastră nu va oferi nicio garanție cu privire la:
– evitarea utilizării dificile sau a întreruperii în utilizarea site-ului;
– afectarea non-negativă a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– absența pe site a virușilor sau a altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, compania noastră nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele noastre, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate în scop informativ. Nimic din conținutul site-ului nostru nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja responsabilitatea companiei noastre în absența unor alte acorduri.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.
Compania noastră nu poate garanta că aceste pagini nu conțin erori și se asigură că va face tot posibilul pentru a obține informații corecte și pentru a remedia eventualele erori.
Oricine dorește să achiziționeze unul dintre serviciile sau produsele prezentate pe site este rugat să contacteze compania noastră prin unul dintre mijloacele afișate pe pagina „Contact” a site-ului, pentru a afla atât despre disponibilitatea serviciului, fie a produsului în cauză . precum și cu privire la condițiile contractuale, tarifele și informațiile tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE
Atunci când informațiile sunt solicitate prin intermediul acestui site, acestea își propun să vă identifice sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar când se utilizează aplicațiile disponibile pe site.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la datele cu caracter personal (numele, adresa, numerele de telefon), adresa de e-mail, modul în care produsele și / sau serviciile companiei noastre sunt utilizate sau intenționate să fie utilizate, dar pot include și alte informații. strâns legată de utilizarea serviciilor și / sau produselor solicitate.
Pentru a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor fi supuse stocării și prelucrării electronice.

LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI
Acest site poate conține link-uri sau link-uri către alte site-uri considerate de compania noastră utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea acestuia. În cazul utilizării acestor legături sau referințe, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acestor site-uri.
Compania noastră nu poate garanta / controla actualitatea / acuratețea informațiilor prezente pe site-urile terților, la care se face trimitere de pe site-ul său web.

INFORMAȚII OFERITE PRIN SITE
Orice persoană care vizitează site-ul nostru și care furnizează date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site este de acord în mod expres și fără echivoc:
– prelucrarea acestor date și informații personale de către compania noastră în vederea efectuării de studii de piață;
– transmiterea materialelor promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
– soluționarea de către compania noastră a solicitărilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (consultați pagina de contact de pe site);
– alte activități întreprinse de compania noastră și permise de lege, care nu sunt supuse aprobării de către destinatar.
Compania noastră va păstra confidențialitatea acestor informații.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 și ale directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice întrebări referitoare la exercitarea drepturilor dumneavoastră cu privire la utilizarea site-ului și protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin secțiunea „Contact” a site-ului.