Este primul număr când publicăm și muzică. Începem cu Oigăn/Eugen Nuțescu, muzician și poet. Aici veți găsi atât poemele cât și muzica lui, iar mai jos prezentarea noului său album. Enjoy!

Oigăn (Eugen Nuțescu, dar el n-ar vrea să se știe asta)

născut în capitala claxoanelor.

crescut în capitala claxoanelor cu o absență de 2-3 ani în țara în care Elvis a făcut armata și de 15 ani în orașul cu plăcuță trilingvă unde se ține un festival “de negrăit” pe stadionul unei echipe mediocre de fotbal. 

acolo a co-nășit Kumm, alături de care a bătut Europa (cu blândețe 🙂 ) și podgoria neaoșă de festivaluri proaspăt înmugurite din anii două mii până încoace. drum cu o, apoi două-trei benzi, ilustrat de 6(șase) albume de studio. 

revenit în sectorul 1(unu) a lansat “Sex With Onions” și a afirmat sus și tare peste tot că va fi SINGURUL lui album solo.

apoi, mutat în sectorul 2(doi) – unde stă și acum – a inventat proiectul “Moon Museum” iar mai apoi s-a alăturat trupei harghito-munteano-melodramatice Robin & The Backstabbers. 

iar când ți-era lumea mai dragă, a hotărât să nu se țină de cuvânt cu promisiunile făcute cu un deceniu în urmă și a început să lanseze cântece de pe un album-poveste care se va numi “Antimaterie” unde toate piesele vor avea titlul unei materii de școală și vor fi cântate (la voce) de “profesorul” materiei respective. 

“Filozofie” cântată de George Gâdei (vocea din Travka), “Matematică” cu Adrian Despot sau “Meteorologie” cu actrița Ana Ularu sunt câteva din cele 11 materii/cântece care apar pe disc, 

care va fi și primul material scos pe vinil al lui Oigăn, de către Supersomnic Records și poate fi comandat aici:

t.ly/G180